Кошаркаши Голден Стејта су победили резултатом 128:121.

Ђоковић је по завршетку меча разговарао са најбољим кошаркашем Голден Стејта Стефом Каријем, али и са најбољим поентером у историји НБА лиге, Лебронон Џејмсом.

Ђоковић је кошаркашу Голден Стејта поклонио тениски рекет са својим потписом. Кари је потом скинуо свој дрес, потписао га и поклонио најбољем тенисеру света.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Ноле је и Леброну поклонио потписани рекет, а потом су направили неколико заједничких фотографија. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Новак је на свом Инстаграм профилу сада објавио снимак са терена Лејкерса. Иако је био елегантно обучен, у панталоне и џемпер, Ноле је решио да се опроба на терену и шутне на кош. 

Како се види на снимку, након неколико дриблинга Ђоковић шутира тројку и погађа, а лопта улази у кош "без коске". У опису снимка означио је Леброна Џејмса и написао "Није тако лоше, а?". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Подсетимо, ово није прва НБА утакмица коју је Ноле одгледао ове сезоне. Он је гледао Николу Јокића и његове Денвер Нагетсте у дуелу против Лејкерса.

По окончању дуела Јокић је прекинуо интервју који је Новак давао и срдачно се поздравио са сународником.

Ђоковић је упутио извињење новинарима и полетео у загрљај центру Денвера.

 

 

Ђоковић је прошле недеље играо на Мастерсу у Индијан Велсу где је у трећем колу елиминисан од Италијана Луке Нардија 6:4, 3:6, 6:3.

Најбољи тенисер света је требало да игра наредне недеље на Мастерсу у Мајамију, али је Ђоковић јуче званично објавио да је одустао од наступа на турниру у Мајамију.

БОНУС ВИДЕО: