Košarkaši Golden Stejta su pobedili rezultatom 128:121.

Đoković je po završetku meča razgovarao sa najboljim košarkašem Golden Stejta Stefom Karijem, ali i sa najboljim poenterom u istoriji NBA lige, Lebronon DŽejmsom.

Đoković je košarkašu Golden Stejta poklonio teniski reket sa svojim potpisom. Kari je potom skinuo svoj dres, potpisao ga i poklonio najboljem teniseru sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Nole je i Lebronu poklonio potpisani reket, a potom su napravili nekoliko zajedničkih fotografija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Novak je na svom Instagram profilu sada objavio snimak sa terena Lejkersa. Iako je bio elegantno obučen, u pantalone i džemper, Nole je rešio da se oproba na terenu i šutne na koš. 

Kako se vidi na snimku, nakon nekoliko driblinga Đoković šutira trojku i pogađa, a lopta ulazi u koš "bez koske". U opisu snimka označio je Lebrona DŽejmsa i napisao "Nije tako loše, a?". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Podsetimo, ovo nije prva NBA utakmica koju je Nole odgledao ove sezone. On je gledao Nikolu Jokića i njegove Denver Nagetste u duelu protiv Lejkersa.

Po okončanju duela Jokić je prekinuo intervju koji je Novak davao i srdačno se pozdravio sa sunarodnikom.

Đoković je uputio izvinjenje novinarima i poleteo u zagrljaj centru Denvera.

 

 

Đoković je prošle nedelje igrao na Mastersu u Indijan Velsu gde je u trećem kolu eliminisan od Italijana Luke Nardija 6:4, 3:6, 6:3.

Najbolji teniser sveta je trebalo da igra naredne nedelje na Mastersu u Majamiju, ali je Đoković juče zvanično objavio da je odustao od nastupa na turniru u Majamiju.

BONUS VIDEO: