Godinama se već u medijima i po društvenim mrežama provlači trač da princ Vilijam vara Kejt Midlton s njenom prijateljicom i njihovom komšinicom Rouz Hanberi, markizom od Čolmondlija, a on je sve glasniji proteklih nedelja.

Otkako je princeza od Velsa operisana u januaru, pojavilo se mnogo spekulacija i teorija zavere o njenom stanju i braku s naslednikom britanskog trona, a mediji se sve češće bave markizom Rouz, koja je godinama u braku s biznismenom Dejvidom Roksavidžom.

Sara Rouz Henberi je od 2009. u braku s 23 godine starijim markizom od Čolmondlija, s kojim ima troje dece, a venčali su se dan nakon što su saopštili da su vereni, i to na maloj ceremoniji u Čelsiju.

Privatni život sestara Henberi

Malo je poznato da se ona pre braka s Roksevidžom povremeno pojavljivala na fotografijama noćnog života na Ostrvu, gde se kretala u visokim krugovima, a često je bila u društvu svoje sestre Marine, koja ima sličnu priču kao Rouz.

Foto: Profimedia

 

Naime, Marina Henberi, nešto starija od Rouz, svojevremeno je pobuđivala veliko interesovanje medija, a obe sestre, ćerke Timotija Henberija, dizajnera veb stranica, i modne kreatorke Eme Henberi, bile su modeli.

Svojevremeno su one dospele do medija zbog fotografije za koju su pozirale u kupaćim kostimima s nekadašnjim premijerom Tonijem Blerom u Toskani 2005. godine.

 

Foto: Tanjug/AP

 

Marina, kao i njena poznatija sestra, takođe voli starije muškarce – udata je za Neda Lembtona, erla od Durama, koji je stariji od nje 20 godina. Venčali su se kad je ona imala 28, a on 48 godina, a verili su se posle samo tri meseca veze.

Građansko venčanje se dogodilo u opštini u Čelsiju, kao i u slučaju Rouz Henberi, a par danas živi u luksuznoj vili u Toskani.

 

 

Međutim, kako je pisao Daily Mail, oni su se upoznali dok je Marina živela s Nedovim sinom Fredom, s kojim je, inače, Rouz navodno bila verena.

- Pomalo je incestuozno jer je Rouz bila u vezi s Fredom dok je bila mlađa, a Marina je s njim živela neko vreme - rekao je za pomenuti portal prijatelj sestara.

- Tako je ona upoznala Neda.

Kontroverze su izgleda stalno deo života ove porodice, budući da je lord Lembton, Marinin svekar, u jednom periodu početkom sedamdesetih bio ministar odbrane i podneo ostavku na ovo mesto nakon što je 1973. uhvaćen s prostitutkom.

(Glossy)

BONUS VIDEO: