Како преноси Дејли Мејл она жели да се освети принцу Харију због тога што је у његовим мемоарима извређана и представљена на најгори могући начин.

- Никад раније нисам објављивала ове фотографије из поштовања према њему и његовој породици. Сада није важно, он је тотални идиот. Много тога од те ноћи је пропустио да каже у својој књизи. Изненађена сам да се уопште сећа мог имена јер је био прилично пијан. Заборавио је да исприча о оном што се те ноћи догодило између нас двоје, то му је потпуно промакло - казала је Кери.

Он је 2012. године организовао забаву са стриптизетама у "Wynn" хотелу у Лос Анђелесу. Убрзо после тога британски таблоид "The Sun" објавио је голишаве фотографије принца и жене која га је грлила.

 

 

Кери се у уторак обратила медијима и запретила да ће објавити голе Харијеве фотографије на сајту OnlyFans. Истакла је да има пуно оваквог материјала, као и да ће људи бити шокирани ако фотографије доспеју у јавност.

Фото: Профимедиа

 

Продала Харијев доњи веш на аукцији

Стриптизета је на акцији 2022. године продала пар црног доњег веша за који тврди да је припадао принцу Харију. Према њеним речима, он је наводно го свирао гитару поред базена, а доњи веш јој је дао као успомену након дружења. 

 

 

Присећајући се забаве из 2012. године, Кери тврди да ју је лично један од чланова краљевске пратње одабрао и позвао у принчев апартман. Бакингемска палата је касније демантовала ову тврдњу.

- Када се забављао у Вегасу, сви су га волели, нарочито његов смисао за хумор. Барем ове панталоне подсећају на то какав је био... када је Хари био забавни принц. Штета што је ових дана сав озбиљан. Чак и као ожењен тата двоје деце, он би с времена на време требало да се опусти и да пусти косу, оно што је остало од ње - закључује Кери.

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)