Он се осврнуо на свој однос са Анели Ахмић, а онда је са Дарком поделио план на који начин жели да је вери. Замислио је да продукција обезбеди хеликоптер који ће се спустити на имање, а њихову веридбу ће пратити милиони гледалаца.

- Јањуше, шта се дешава са Анели и тобом? - упитао је Дарко.

- Шта да радим. Нисам ја нешто крив за ту свађу, јесте ми криво, али цео тај дан нам је био никакав. Њена будалаштина је довела до тога да се посвађамо - рекао је Јањуш.

Фото: АТА имагес

 

- Шта мислиш о Анели? Једно говориш у афекту, а друго овако? - упитао је Дарко.

- Не могу да ти кажем 100 одсто све. Рекао сам да је саможива и безосећајна, али уме некад да буде то. У афекту ја то преувеличам. Не може да да схвати због чега сам замишљен, јер она само о себи мисли, па онда себе набеди да је у њој проблем - одговорио је Јањуш.

- Рекао си јој да планираш да је вериш - рекао је Дарко.

- Рекао сам јој да је много волим. Види се да је много волим. Верио бих је. Не бих ја нешто пуно филозофирао. Планирао сам то. Један дан кад буде лепо време, желим да се спусти хелихоптер и да спусти неки кофер, а у коферу да буде један велики натпис: ''Да ли желиш да се удаш за мене?'' Ако чују људи хеликоптер, нико од учесника неће знати шта је. Знам да ме Анели воли. То је стварно једна велика љубав. Ја сам јако љут на Анели јер мисли да је Маја опасност по нашу везу. Кога боли ку*ац за њу? Мене Маја не занима, Дарко. Стварно ме не занима Маја - рекао је Јањуш.

БОНУС ВИДЕО: