Певачица је открила како је побеснела када је чула шта се дешава на имању "Беле куће". Прво се осврнула на коментаре на друштвеним мрежама, те рекла да би "одвалила шамарчину" особама које јој пишу критике, а немају храбрости да стану испред ње и то изговоре.

- Десило ми се неколико погрешних веза у животу, које су ме онако раставиле на ситне делове. Али, то је била добра школа, тако да сам научила и сада умем да препознам оно што је суштински квалитетно кад ми се деси - навела је певачица, па наставила:

- Овако, лице у лице би било другачије, дрмнула бих шамарчину, да би пали у несвест. Зато што не можеш да са мном тако разговараш. Људи су кукавице, то је највећи проблем. Слушала сам Мајка Тајсона, који је причао да су социјалне мреже упропастиле људске карактере, можеш да будеш насилан, можеш да будеш увредљив без икаквих последица. Јер ко би смео Тајсону да каже: "п***о једна"? Значи, одмах иде из окрета! Да не причам о вређању деце, породица, недопустиво - поручила је она.

Фото: Јутјуб принтскрин, АТА имагес

 

Потом је Гоца истакла и да би исте секунде волела да "одува" Ивана, наводећи неке шокантне тврдње о актуленом учеснику "Елите".

- "Одувала" бих бившег мужа. Да ми се макне из видокруга. Већ 13 година трпим озбиљно медијско насиље, захваљујући њему, иако сам 13 година разведена од њега. Само четири године смо били у браку. Он је, по ријалитима, захваљујући томе што свашта прича о мени, њему су дали одређени новинари савет да иде и да блати и да прича којекакве глупости, да би ушао у медије, због тога су га позвали у први ријалити. Волела бих када би неко ставио његово име и презиме, а да не пише бивши муж Гоце Тржан. Ево, нека пише отац детета Миљане Кулић, не знам, учесник ријалитија, човек кога је тукао Аца из Амадеуса... Ето, то бих волела. То би ми баш значило - поручила је Гоца.

БОНУС ВИДЕО: