Певачица Гоца Тржан велику популарност је стекла као чланица групе Тап 011, а након што ју је напустила започела је соло каријеру и снимила многоброње хитове.

Из брака с ријалити учесником Иваном Маринковићем има ћеркицу, а већ годинама с њом и 14 година млађим бубњаром Рашом Новаковићем живи у пространом и лепо уређеном дуплексу.

Данас ужива у луксузу, али није одувек било тако. Њен некадашњи стан је пун лепих породичних успомена, а певачица често с пратиоцима на друштвеним мрежама подели фотографије на којима је у наручју мајке Росе или оца Антона.

Фото: В. Данилов

 

 

- Кад пронађем овакве слике из детињства, помислим на то колико смо несвесни жртве и безусловне љубави својих родитеља, колико их пута уједемо за срце из тинејџерске обести, како смо срећни што их имамо у животу да нам помогну у одгајању наше деце, написала је популарна певачица уз црно-белу фотографију на којој је са мамом и додала:

- Кад бих могла да се вратим уназад. Али не могу и зато се трудим да будем захвална на томе што и даље имам живе и здраве родитеље, што Лена има баку и деку који су ту за њу, што могу да их загрлим и покажем да их волим и да сам захвална за васпитање и здраво детињство које су ми пружили.

Фото: В. Данилов

 

 

- Не губите време, покажите својим родитељима колико их волите док су живи, јер кад оду - зажалићете", поручила је Гоца, која се не устручава да родитељима и јавно упути речи љубави: "Некада давно, мој тата Тони, шмекерчина, и ја. Волим те, тата, написала је у Инстаграм објави.

Гоца није крила да је одрасла у скромним условима, али сигурна је да су љубав и нежност које је понела из родитељског дома нешто највредније чиме може да се похвали

- Моји родитељи су стварали заједно, расли су заједно, нису имали ништа. Живели су у једној собици код тетка Љубе. Онда је мој тата добио стан од војске, од 42 квадрата, на осмом спрату без терасе. Звали смо га голубарник. У том стану сам са својом породицом живела до 18. године, испричала је својевремено она.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: