Поводом преласка на другу телевизију огласио се и сам Иван Ивановић који је образложио због чега је донео ту пословну одлуку.

- Приметио сам да су сви истакли у наслов како прелазим на Телеком систем, ја то не видим тако. Прво, не напуштам "Нову С", нама истиче уговор.

- Уговор истиче у јуну и ја нисам желео да га продужим. Немам никакав посебан разлог, ни са ким се нисам свађао и све је како треба да буде. Мислим да смо телевизија "Нова С" и ја једни другима дали све што смо могли.

Фото: АТА имагес

 

 

Када сам одлазио са Прве рекао сам да може да нас зове свако ко жели да нас пусти да правимо сценарио емисије онако како ми мислимо да треба. И за пет година се нико није јавио.

- До "Блиц" телевизије сада. Управо то је био разлог зашто сам уопште узео у разматрање ту понуду, јер су људи са "Блиц" телевизије рекли да ћу моћи да радим слободно своје две емисије. И ако је то стварно тако, то је онда једини разлог који је важан -  рекао је Ивановић за "Блиц".

Што се тиче реакције јавности Ивановић је поручио да публику ништа не треба да изненађује.

Фото: АТА имагес

 

 

- Видим да су људи изненађени, видим да ме сви зову и да ми шаљу поруке. Није то ништа ново, били су изненађени и када сам отишао са "Прве" телевизије, али се показало да сам био у праву и да се на "Првој" све десило онако како сам предвидео.

- Јасно ми је да нико није очекивао да ће "Блиц" ТВ, која је у Телекомовој мрежи, изнети овакву понуду. И да ће "Блиц" ТВ желети да има овакву врсту емисије у свом програму.

- Људи са којима сам разговарао кажу да желе, обећавају ауторску слободу, и баш зато ми је све ово велики изазов.

БОНУС ВИДЕО: