Певачица се врло млада удала, са само 19 година. После тог брака имала је још бракова иза себе. Када ју је водитељ у емисији "Викенд специјал" упитао да ли би се поново удала у тим годинама, шокирала је одговором: 

- Удала се сигурно не бих, али бих свакако родила дете. Николина је нешто највредније што имам у животу, један посао који сам најуспешније завршила, иако тај посао, док сам жива, никада није завршен. Оно што сам урадила до сада, какав је човек она постала, је мени нешто највредније. Сада живим своју другу младост (смех). Године су нешто најлепше што жени може да се деси, јер ти дају нови израз, искуство, однос према животу, освешћивање свега и свачега... Нема ништа привлачније од жене која је све те ствари освестила и тиме је окићена. Имам срећу да ме је послужио тај физички моменат, тренирам... Живим другу младост, одгајила сам једно дете, ново не желим- рекла је она, а такође је истакла да се не каје због својих избора: 

Фото: АТА имагес

 

- Из приложеног се види да нисам имала најбоље одабире и одлуке, иако се не кајем. Све су то ствари које су имале свој разлог, никада нисам ни из једне везе изашла као губитник, увек је ту био неки бенефит, неке ствари које сам понела.

Певачица је открила да ли је некад ухватила свог изабраника да се дописује са другим женама: 

- Наравно да јесам, због тога сам прекидала, раскидала, одлазила, што је кардинална грешка - данас то паметне жене више не раде. Чак сам ишла корак даље, направила сам лажни профил и у име те неке, коју сам ја креирала, сам се дописивала са својим мушкарцем и пила бенседине. Све сам записивала на папирић, уручила фасциклу, кофере и ето.

Фото: Н. Скендерија

 

 

БОНУС ВИДЕО: