Снимак напада Шери Спенсер (45) на супруга Ричарда у њиховој кући са седам спаваћих соба у Бубвиту у источном Јоркширу забележиле су камере које је пар поставио како би надгледао своју децу.

На снимку из полиције се види како Шери лежерно лаже да је њен муж злостављач да би променила израз лица кад се суочила са снимком.

Како преноси британски Дејли мејл, једном приликом вршила је нужду на под и терала супруга да почисти док га је други пут тукла винском флашом тако јако да му је трајно унаказила уво. Терор је трајао 20 година.

Шери је због породичног насиља у марту 2023. осуђена на четири године затвора.

Ричард је одлучио да подели своју причу у документарцу јер сматра да његова мучна искуства треба да се виде како би се подигла свест о злостављању које мушкарци могу да трпе у свакодневном животу од стране насилних партнера.

- Шери је покушала да заустави емитовање документарног филма на суду, међутим, није успела, а затим је поднела захтев за налог о забрањеним корацима преко породичног суда који је одбијен и одбачен на првом рочишту. Емитовање је одложено због правних спорова на шест месеци и сада ће коначно бити приказано. Надам се да ће филм бити добро прихваћен и да ће направити разлику - рекао је Спенсер

Пар се упознао у ноћном клубу 2000. и венчао на тајландској плажи девет година касније. Најстарију од своје три ћерке добили су 2015. године, а тада су и инсталирали камеру за дадиље како би могли да је пазе.

Уместо тога, снимци су показивали бесне тираде пијане Шери односно вербалне и физичке нападе у којима би му наносила модрице и огреботине које би морао да покрије шминком пре него што изађе из куће.

Породични терор коначно је окончан у јуну 2021. године кад је забринути социјални радник позвао полицију у њихову породичну кућу.

Спенсер је предао полицији 43 фотографије свог лица са модрицама. Свака је снимљена различитог дана након дивљачких напада супруге.

Ричард је рекао суду да није узвраћао иако је већи и физички јачи од своје малене супруге и да је постао скоро имун на физичко злостављање које је доживео.

Онсе након хапшења супруге придружио кампањи под називом ManКind Initiative која подржава мушке жртве породичног злостављања. Такође је поново пронашао љубав и рекао је медијима да је срећно настањен са својом новом партнерком.

Шера би требало да буде пуштена на слободу следећег фебруара.

Узнемирујуће фотографије можете погледати на ОВДЕ.

(Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО: