Модна креаторка је напустила вилу на Сењаку и изнајмила стан у луксузном насељу у Београду.

Џиновић је сада отворено причао о краху брака, те открио да ли је наводна превара његове још увек законите супруге разлог растанка.

- Даћу вам одговор! Питајте њу, она је напустила мене, а не ја њу. Она зна разлоге, ја не знам ниједан. То је то - рекао је певач, који је растанак од Мелине тешко поднео.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Не, није ми тешко. Било ми је тешко пре годину, годину и по дана јер ми се разбија породица и тако даље. Међутим, некако сам то исхендловао снагом менталног склопа који је поприлично јак, а помало и тврдоглав. Успео сам све то да санирам и, како се каже, из једне битке изађеш јачи него што си био - казао је он.

Такође је открио на који начин је преболео одлазак још увек законите супруге.

- Да се разумемо, све је то ствар главе и емоција. Значи, треба помирити емоцију која је ту највећи проблем и помирити је са главом, односно са реалношћу. Ако то двоје човек успе да направи и ту направи победу, односно ако успе то да помири онда је направио победу и успео - рекао је Харис.

Џиновић тврди да је у брачном односу увек био искрен, те због тога нема проблем да отворено каже стоје ствари између њега и Мелине.

Фото: АТА имагес

 

 

- Моја платформа животна је истина и ја све што кажем кажем истину јер истину, упамтите добро, не треба подгрејавати. Она је увек ту подгрејана и готова. Лаж треба стално пратити. Лаж треба подгрејавати и лаж је промашена инвестиција зато што треба пуно бриге око ње. Шта сам рекао јуче, а шта ћу рећи сутра. А истину извадиш од 3.000 година уназад која је закључана негде и увек је иста - додао је он, па открио да ли је љут на Мелину.

- То су моје приватне ствари на кога сам ја љут и тако даље. Ја то не износим. Рекао сам вам, питајте њу, она је напустила и оставила мене, нисам оставио ја њу. Крај - тврди Харис.

Иако је тешко ставити тачку после 12 година брака, Харис је преломио и потврдио да нема помирења.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не! Помирења нема. Шта ја знам, сломити хлеб овако на пола па га опет састављати, какав ће бити? - одговорио је он, па се осврнуо на реакцију њихове деце Ђине и Кана.

- Они су на срећну околност већ одрасли, имају по 19, 20 година. Они су скоро људи формирани, имају свој начин размишљања, ставове, према томе живе добро и живе овде. Сви живимо ту, једино се госпођа иселила својом вољом тако да живот иде даље и иде добро - открио је Харис у емисији "Уна, дуе, тре" Уна телевизији.

БОНУС ВИДЕО: