Најстарија ћерка Јелена постала је фармацеут, Милена је завршила психологију, док најмлађи Милош са мамом Бранком води продавницу мешовите робе на Авали.

Фото: М. Коковић

 

 

Вук, који је рођен 1988. године, још као дечак је почео да тренира рукомет. Поникао је у Партизану, а у међувремену је изградио успешну интернационалну каријеру. Почетак пандемије затекао га је у Јужној Кореји, а тренутно је у Кувајту.

- Рођен сам у Београду, отац ми је из Бродарева, Србин, мајка ми је са Цетиња. Имам родбину у Црној Гори - појаснио је у једном интервјуу како је дошло до тога да обуче дрес црногорске репрезентације, уз напомену да такав позив није дочекао од репрезентације Србије.

Вук Лазовић се пре десет година оженио својом вршњакињом, рукометашицом из Словеније Барбаром Варлец, која изгледа као топ модел и са којом је добио сина Луку. Породична база им је у Подгорици.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

 

Вук и Барбара, која је после удаје узела презиме Лазовић, упознали су се 2009. године, док су обоје играли у Зајечару. После два месеца дружења признали су једно другом да су заљубљени и то је био почетак љубавне приче која и данас траје.

Венчали су се у ресторану на Авали, у присуству више стотина званица. За организацију је била задужена Вукова сестра Јелена, док је млађа Милена, првакиња државе у плесу, помогла младенцима да увежбају кораке за први плес.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

 

Отац Данило Лазовић, нажалост, није дочекао најсрећније тренутке своје деце, а син Вук је, после венчања, емотивно поручио:

- Не морам да кажем колико ми недостаје, поготово у оваквим моментима, али то је живот, Од самог старта рекао сам себи да морам да наставим. Имам брата, сестре и маму. Знао сам да не могу ништа променити, а морам сам и њима да помогнем. Отац ми стоји истетовиран на рамену. Цео живот се борим да његово име не обрукам. Мислим да нисам и никада га нећу обрукати - рекао је он, а пренео "Хелло" магазин.

БОНУС ВИДЕО: