Милица Гутовић недавно је објавила снимак у ком тврди да је медицинска сестра пред смрт њеног оца увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Према Миличиној причи, они су били сведоци, заједно са медицинском сестром, наводног усменог завештања којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства.

Фото: АТА имагес

 

 

Екипа "Курира" посетила је дом Милана Гутовића у приградском насељу Кумодраж.

Тамо су, како преносе, у дворишту затекли неколико паркираних луксузних аутомобила, а комшиница је рекла да његове синове није видела да излазе из куће, од кад се у медијима појавило шокантно сведочење њихове сестре Милице.

- Ланетова деца су добра деца. Они живе ту у кући, наставили су свој живот. Воле те екстремне спортове, возе та чуда по крају. Лане је био повучен, није се много дружио с нама. Одувек су били складна фамилија, а последње године је највише проводио у контејнеру, ту је налазио мир за себе. Његове ћерке нису долазиле у ову кућу, јер су оне са њим живеле у неком стану. Зато многи нису ни знали да оне постоје. Ову кућу је градио на дедовини, много је уложио у њу. Колико сам чула, његова деца ће све ово решити судским путем, како би се све то довело у ред. Синовима није пријатно због овог скандала, од кад је прича изашла, нису изашли из куће. Као да се крију од свих нас, а посебно медија, рекла је комшиница.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: