Милица Гутовић је изјавила да су у болничку собу њеног оца на самрти ушла два непозната мушкарца и медицинска сестра и да су они сведоци усменог завештања које је дао њен отац. Глумац Предраг Стојковић Шпиц је до последњег дана био у контакту са Ланетом, па је сада он изнео своју страну приче

- И та два човека која су ушла, која су као непознати, у ствари су били господин Зарић и Пузић. Апсолутно нису непознати. Они су били дан пре нас у посети, а господин Зарић је чак кум Милици, тако да нису баш непознати - каже Предраг Смиљковић.

Фото: АТА имагес

 

Тика је током једне посете упознао и медицинску сестру коју Милица помиње и за њу има само речи хвале: 

- Тада, када сам га видео, био је малтене готова прича. Доктор који је тада био начелник ургентне медицине и био је наш пријатељ, Ланетов и мој. Он ме је позвао, рекао је да је готово, и да ако желим да га видим, да дођем. И ми смо отишли. Тамо је било медицинско особље, сад чујем да је то та медицинска сестра, за коју сам такође чуо да је дивна особа и да је неговала чак Патријарха Павла до краја живота. Ми смо се обукли у скафандере и из даљине сам човека, другара мог видео, и схватио да је већ прешао на ону страну. Звао сам Пају, Ланетовог сина, рекао сам му ето, видио сам Пају, не знам како ће бити, боримо се - каже Тика.

Фото: Јутјуб принтскрин/Televizija srpske dijaspore

 

Милицу је срео једном приликом у "Звездарском театру."

- Ову која је сад актуелна, лепу, сам видео једном у Звездарском театру и питао колегу глумца, нећу да га именујем: "Ко је ова лепотица?", а он је рекао да је то Ланетова ћерка. Ми смо тада снимали Белу Лађу и ја сам после отишао код Ланета у кућу, седео са њим и рекао му: "Лане свака ти част, имаш прелепу ћерку, нисам знао". Он је одмахнуо руком и рекао "Пешо", тако ме звао, "нисам их видео годинама, али сам их обезбедио, оставио стан".

Додао је и да је разговарао са Ланетовим синовима, Пајом и Јанком, који су му рекли да ће настао проблем решити судским путем.

- Е сада, мени је глупо да се ја мешам у ову причу и да причам те неке њихове интимне детаље, то је мало и безобразно, али морам да кажем зато што знам Пају и Јанка, који су дивни момци дечаци. Причао сам са њима и они ће то да реше судски путем. Пају и Јанка, јако ценим и волим, то честити момци и дивни момци, и ето, нека то реше како треба - рекао је Тика Шпиц у укључењу у "Јутро на Блицу"

Фото: Јутјуб принтскрин/Vodič za roditelje

 

 

БОНУС ВИДЕО: