Милица Гутовић, најстарија ћерка покојног глумца Милана Ланета Гутовића, шокирала је све када је на свом Фејсбук профилу објавила снимак на ком тврди да је медицинска сестра пред смрт њеног оца увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Према Миличиној причи, они су били сведоци, заједно са медицинском сестром наводног усменог завештања којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства.

Сада се огласио кум Милице Гутовић, Миле Зарић, за "Хаппy" и том приликом је проговорио о наследству.

Миле Зарић сматра да је главни узрок овог проблема у ствари мајка, Ланетова бивша супруга.

Фото: АТА имагес

 

 

- Грозно је то што се дешава, пре свега због Ланета који је био велики човек, редак, особењак, др****ја. Мислим да је у питању индоктринација мајке, она је бесна на Ланета и неке ствари не може да му опрости, па то преноси на децу, зато је Ланетова ћерка то и урадила. Лоше је то. Имао бих три сата о свему да причам - казао је Зарић.

Како каже, он не мисли да Милица све ово ради из некакве користи.

- Нема користи. Дао јој је кућу, то је кућа његових родитеља. Ја све знам, ја сам био тамо у његовим последњим тренуцима, све те приче су лаж, каква бре два човека? - рекао је Зарић па додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/Vodič za roditelje

 

 

- Лане није био манипулатор, лажов… врло сам љут и цела ова прича ми је бљак. Немам просто коментар на све ово - каже Зарић.

Иначе, ову улогу у култном филму је одбио Милан Лане Гутовић због породичних разлога, а прихватио ју је Гаги Николић

(Хаппy)

БОНУС ВИДЕО: