Глумица Ива Штрљић недавно је на снимању доживела незгоду, када се саплела и приликом пада сломила обе руке.

После краће пауза глумица се враћа послу иако признаје да и даље има болове. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам сасвим, могу да функционишем, ја сам морала у шљокицама да дођем. Мени се живот није променио, нисам дала да се промени, одмах сам почела да радим, чак и када сам била израњивана, ја волим свој посао, нисам уживала код куће, волим да радим - рекла је Ива Штрљић, па наставила:

- Да ли ме је ојачала та ситуација? Не могу да кажем да ме је ојачала, али ми је показала да то нешто може да га догоди у животу, па да живот не иде темпом којим желим да иде. Ја сам рекла да ако треба, ја ћу са гипсом да снимам. И у тим околностима сам гледала да све радим сама, како сам ја изводила кореографије, али некако сам то успевала. Ја сам васпитавана да стварно будем самостална, да имам ту вештину да се сама снађем, али сам приметила да не волим када сам нервозна. Ја сам се трудила да и у тој ситуацији, будем лепо расположена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Руке и даље боле, али је све лепше и знатно лакше када се воли свој посао и када га радиш са страшћу, уз чврст карактер који те гура напред. Кад се са радошћу ствара свака бол је мања и свако оздрављење ближе - написала је Ива на свом профилу.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: