Александра Белошевић позната је јавности из серија "Клан", "Игра судбине", "Три мушкарца и тетка", а сада је добила улогу у филму "Последњи стрелац" чија ће се премијера одржати данас, а у биоскопима ће бити приказиван од 14. марта. Она се у овом остварењу приказала у сасвим новом светлу. Александра игра опасну и атрактивну Барбару која има јасан циљ. 

Главну улогу тумачи Ненад Јездић, а поред њега ћемо имати прилику да гледамо и Микија Крстовића, Милоша Тимотијевића, као и Наташу Марковић која ће играти особу са инвалидитетом.

Александри Беошевић је ово први дугометражни филм и наглашава да је захвална на искуству и помоћи коју је добила од колега, а пре свега од Микија Крстовића са којим има највише сцена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имала сам невероватну стрчу да мој први дугометражни филм буде упаво са њима. Они су велики глумци са много искуства, а мени је као неком ко ту има најмање то много значило. Било је као да гледате школу глуме уживо. Они су нудили прегршт свега и то је оно што је мени било драгоцено - рекла је Александра у за "Новости".

Алексаднра је одлучила да са нама подели једну анегдоту са снимања.

- Ја до тада нисам имала прилику да пуцам и држим оружје у рукама. У једној сцени сам покушавала да дијалог, који је мало компликованији, усагласим са тим руковањем оружјем и наравно колеге су почеле да ми дају савете. И сад крећу три, четири добронамерна савета, а ја само погледам у Микија који не говори ништа, стоји са стране, посматра целу ситуацију и само изговара: "Уради онако како си прво хтела". То ми је било довољно да кажем себи кажем да ми је све јасно и да ћу да урадим онако како ми Мики каже - присетила се Александра за "Новости".

Шта је све Александра имала да каже о филму "Последњи стрелац" који ће не сумњиво стећи велику популарност, можете погледати у видеу испод.

Радња филма прати главног јунака ког тумачи Ненад Јездић. Он има дилему да ли да се освети због трагичне смрти своје супруге или да се повуче и прихвати мир који је тек спознао.