Александра Белошевић гостовала је у емисији "Бинџ" компаније "Новости" и том приликом открила детаље филма "Последњи стрелац"

Ово је први дугометражни филм у ком она глуми и наглашава да је за њу то било једно невероватно искуство.

- Имала сам невероватну стрчу да мој први дугометражни филм буде упаво са њима. Они су велики глумци са много искуства, а мени је као неком ко ту има најмање то много значило. Било је као да гледате школу глуме уживо. Они су нудили прегршт свега и то је оно што је мени било драгоцено - рекла је Александра у подкасту "БИНЏ".

Фото: АТА имагес

 

 

Њен емотивни партнер у филму је Милош Тимотијевић који јој је много помогао током снимања експлицитних сцена, јер је Александри ово био први пут да се сусреће са таквим изазовом.

- Ја до тада нисам имала прилике да искусим такве сцене иако сам их прижељкивала, јер мислим да сваки глумац који жели што више тога да искуси треба да има и ово као део неког глумачког сазревања. Прижељкивала сам је и да бих спознала како ћу да реагујем. Та врста срамоте коју ви поседујете приватно не треба да се испољи у глумачком задатку - рекла је Александра у подкасту "БИНЏ".

Шта је све имала да каже о свом приватном животу, каријери, одрастању и детињству можете погледати на нашој Јутјуб платформи, као и у видеу испод.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...