Филм "Последњи стрелац" публика ће моћи да га гледа у биоскопу од 14. марта. Поред Александре Белошевић у филму ћемо имати прилике да гелдамо и Ненада Јездића, Микија Крстовића, Милоша Тимотијевића и Наташу Марковић.

Александри емотивног партнера глуми Милош Тимотијевић са којим има и експлицитну сцену. Она је открила како је изгледала сарадња са поменутим колегом као и детаље са снимања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја до тада нисам имала прилике да искусим такве сцене иако сам их прижељкивала, јер мислим да сваки глумац који жели што више тога да искуси треба да има и ово као део неког глумачког сазревања. Прижељкивала сам је и да бих спознала како ћу да реагујем. Та врста срамоте коју ви поседујете приватно не треба да се испољи у глумачком задатку - рекла је Александра у подкасту "БИНЏ", па додала:

-  Хвала богу да ми се то десило са Милошем Тимотијевићем јер је то њему рецимо 15. или 16. пут да снима такве сцене. Он је имао много више искуства и рекао ми је: "Е једном кад прођеш после тога ти је лаганица. Нећеш ни осетити, ти ни не знаш да си обнажена" - рекла је Александра у подкасту "БИНЏ".

Остатак приче можете видети у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу, а цео интервју са прелепом глумицом можете погледати ОВДЕ.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...