Поново је актуелан рат између бивших супружника, Ане Николић и Стефана Ђурића Расте. Репер је претио Ани да ће њихову ћерку Тару ускоро виђати само у просторијама центра за социјални рад. Сада је уследио нови потез са Анине стране у који су очи јавности упрте. 

Раста је објављивао фотографије са ћерком, а Ана је неколико пута виђена сама испред изграде.  Иако није виђала ћерку, Ана је говорила да ће се за њу борити до краја.

Сада се може закључити по новим фотографијама да се репер смиловао и да је ћерку предао Ани. Ана се усликала са ћерком, а на фотографијама се види да су веома блиске и да је певачици стало до девојчице. Раста показао да је девојчицу одвео на рођендан, где су јој исцртали лице како би била мачка. А онда је, очигледно Ана ћерку, након рођендана, узела код себе. На фотографијама које је Николићева објавила и на снимцима, се види да је мала Тара у истој одећи и са истим шарама на лицу баш као и на Растиним снимцима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ananikolicofficial

 

Певачица је љубила и грлила ћерку. Међутим, међу коментарима је било и оних који нису били примерн. Али, Ана није одговарала на лоше намере. 

Верује се да су бивши супружници решили несугластице, бар што се тиче виђања ћерке, ово је велики број певачициних обожаватеља одушевило па су јој поручили: Једна је мајка.

Николићева је недавно рекла да ће се до краја борити за ћерку: 

- Мени је мој имиџ јасан, ја нисам успела да се уништим, по најмање ће особа xy то да у ради, то је немогуће. Неће више нико да се к**чи без покрића, нарко трафикант из ЦЗ-а, не сећам се да сам га посећивала на Сорбони, ни на Принстону, него у ЦЗ-у, уосталом уопште ми то није обавеза, одавно смо ми разведени - рекла је Ана у гласовној поруци која кружи мрежама, па додала:

- Ако дају старатељство Расти, Путине, на нас да баци атомску бомбу јер ово није нормално, докле више, мене је вртић у групи блокира јер сам послала поруку Растину коју напише и блокира ме да не могу да му одговорим, извините, али моје дете у ваш вртић више ићи неће. Ја се питам, ја имам старатељство, све сте тражили материјално, а ја сам тражила само старатељство. Да би ми дали пуно старатељство, узели су ми све што смо заједно правили, изволите материјално, мене то не занима. Ја сам ипак, Ана, мајка Таре Ђурић, нисам сурогат мајка - рекла је Ана за "Пинк".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ananikolicofficial

 

 

БОНУС ВИДЕО: