Слободан Вељковић, познатији као Цоби, поново је срећан у љубави, пише Курир.

Његово срце, наводно, освојила је млада звезда Катарина Кардосо, позната и као Кат Доса, која се прославила учешћем на такмичењу "Песма за Евровизију" ове године, где је наступила с песмом "Тајни зачин", коју јој је урадио управо Цоби.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Како извор близак реперу каже, њих двоје су већ неколико месеци у вези, а упознали су се управо у студију који је у Слободановом власништву.

Певачица је срела репера још 2020, када му је послала своје демо-снимке како би прокоментарисао њен таленат.

Он је приметио потенцијал у њој, па су почели да сарађују и од тада су били све блискији.

Међутим, емоције су се створиле много касније, с обзиром на то да је Цоби био у вези с блогерком Јеленом Николић, која се врло брзо после раскида с њим верила с ватерполистом Немањом Вицом.

Фото: АТА имагес

 

 

О вези Кат и Цобија на друштвеним мрежама увелико се шире приче, а како се шушка, виђени су у једном биоскопу у Београду како купују кокице и пиће.

У емисији "Ами Џи шоу" у уторак су били учесници ПЗЕ, а један од њих је био млада звезда Џорџи, коме је Огњен Амиџић поставио питање да ли би снимио дует с Кат Досом.

Певач је дао потврдан одговор, а онда је потпитање водитеља збунило многе. Огњен је рекао Џорџију: — Мислиш да се Цоби не би љутио? — на шта је певач изјавио да се нада да неће.

Фото АТА имагес

 

 

Медији су ступили у контакт с Кат Досом и питали је да ли у љубави с Цобијем, а она се збунила и рекла: — Немам коментар.

Цоби се није јављао на позиве медија.

БОНУС ВИДЕО: