Још док је била студенткиња први пут је изговорила судбоносно „да“, али брак није потрајао. Други пут глумица се удала за 17 година старијег редитеља и сценаристу Драгослава Лазића. 

У браку су добили ћерку Аниту која је обома постала центар света. Нажалост, и овај брак се завршио крахом, а после развода Лазић се поново оженио. Ћерка Снежане Савић била јој је центар света и желела је максимално да је заштити.

 

Фото: Архива новости/ В. Данилов

 

 

После другог развода Снежана је донела одлуку да се више не удаје јер није желела да ствара стрес ћерки која јој је била најважнија.

Сматрала је да је једна траума у Анитином животу довољна и није хтела да њена ћерка “накнадно доживљава ривалитет са децом коју би она имала са другим човеком", изјавила је Снежана једном приликом.

- Лепо је имати децу. Међутим, ја сам отишла од Анитиног оца. Разишли смо се и нисам желела да јој стварам трауму, да има два оца, две маме. Сматрала сам да јој је једна траума доста у животу, а то је што њени родитељи не живе заједно.

- Да још накнадно доживљава ривалитет с децом коју бих ја имала с неким другим човеком, то сам избегла, врло свесно жртвујући се да она не би била повређена други пут - изјавила је глумица.

Фото: Милена Анђела

 

 

Снежана је својевремено отворила душу у емисији “Премијера” на телевизији "Пинк" и признала да ону најважнију, животу улогу није одиграла онако како је желела.

- Постоје неке животне улоге које нисам одиграла онако како сам ја желела, а то је улога да будем савршена у кући, да будем савршена мајка, жена, супруга, домаћица, ја сам се трудила ревносно - рекла је Снежана, преноси Свет.

БОНУС ВИДЕО: