Певач има ћерку Јовану која је одушевила јавност својом нестварном лепотом. Млада дама је својом дугом плавом косом и плавим очима, личи на праву српску барбику. 

Плаве очи којима купује јавност наследила је од оца. 

Ћира ће ускоро прославити тридесет година брака, а тим поводом је једном открио шта је проблем код данашњих жена и мушкараца када је реч о мушко женским односима: 

- И жене и мушкарци су се променили катастрофа! Ја чујем и једну и другу страну увек, кроз посао, кроз дружење, онда чујем да ми неко каже да му нађем девојку, да се ожени. Ма кога да ти нађем кад је данас све врло чудно - објаснио је Ћира и открио због чега се његове колеге највише жале на супруге.

- Имао сам пар случајева код мојих колега са којима сам радио. Жале ми се, завршимо турнеју и они ми кажу да им жене с врата прво узму торбу и одма претурају да виде шта има. Ја кажем шта има да ти гледа по торби, шта ту има да нађе. То је озбиљна тема. Ма нек сте ви жене нама живе и здраве и тако лепе, ништа друго не треба. Све ћемо ми да трпимо (смех)- рекао је певач за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: