Док на друштвеним мрежама букти рат фанова који прети да прерасте и у немире на улицама за викенд, Теја Дора и Бресквица настављају кампању промовисања својих песама.

Две младе звезде гостовале су на "Курир телевизији" да би се осврнуле на читаву аферу која их ових дана прати. Теја Дора је дошла нешто раније, па је у тренутку када је Бресквица дошла у студио већ увелико износила шта јој се ових дана дешава.

- Слегли су ми су утици помало. Супер се осећам, стварно велика част да представљам баш ја Србију на Евровизији ове године. Баш полако крећемо и са припремама. У ствари, не полако. Баш смо кренули заправо са припремама. Ја већ размишљам о идејама за наступ, како то да направимо још веће за већи стејџ. И ето, буквално како се завршило, прошао је један дан, мало смо се опустили и већ су следеће ствари дошле на ред - рекла је певачица.

Каже да не намерава да мења наступ осим једног детаља:

Фото: РТС принтскрин

 

 

- На наступу на Евровизији се ништа неће променити у смислу приче коју смо хтели да покажемо, која је повезана са песмом. Али ће се променити у смислу да - ево могу да откријем, пошто мислим да сам већ негде то рекла - да ће камен бити много већи, све ће бити много веће и такође још неке елементе ћемо убацити. У сваком случају, само још више да дочарам ту причу која ће сада бити на том већем простору. Песму ћу певати на српском.

Открила је ко би по њеном суду осим ње и Бресквице заслужио победу на Песми за евровизију.

- Па искрено Констракта и Зорја, ако могу да одаберем два извођача. Ако морам између њих да бирам, ајде да кажем Зорја, пошто Зорја није била до сада, Констракта јесте, али мени лично обе имају феноменалан наступ и песму.

Фото: АТА имагес

 

 

Негативне коментаре готово да и не чита:

- На овако великом догађају, великом такмичењу које смо имали, мислим да је очекивано да свако има неки свој избор. Ја се стварно нисам бавила негативним коментарима и генерално немам обичај да идем сад и да читам испод YоуТубе-а коментаре нити да читам коментаре по Тwиттеру. Оно што ја читам је оно што мени стигне на мој Инстаграм, углавном на Инстаграм, на ТикТоку не иду толико поруке, али на Инстаграму, оно што сам ја читала, ја не знам, мислим то је прелепо, људи су пресрећни и најбитније од свега ми је што сам успела да пренесем ту емоцију коју сам ја желела.

Фото: РТС принтскрин, АТА имагес

 

 

А о односу са Бресквицом каже да је пријатељски и пун подршке:

- Апсолутно, апсолутно, апсолутно смо се подржавале пре овога. Током такмичења помагалесмо једна другој и давале савете. Чак је било и неких техничких ствари које нисмо скапирале у једном тенутку па смо се питале: Хеј, знаш ли како све ово да решимо?! Мислим у сваком случају јако, јако се и даље подржавамо, наравно.

БОНУС ВИДЕО: