Лепе вести данас су стигле из дома нашег познатог глумца Миодрага Радоњића. Миодраг и његова изабраница Милица постали су родитељи по други пут. 

Милица је на свет донела још једног дечака, тако да сада имају два сина. Првог, Саву, добили су 2020. године и од тада глумац ужива у сваком слободном тренутку трудећи се да супругзи помогне у одгајању дечака.

Фото: Н. Фифић

 

 

Сада је њихова срећа дупло већа, и иако се зна да су Радоњић богатији за још једног дечака, још увек није познато које име ће он носити. 

Миодраг и Милица су се упознали пре неколико година и били су у вези годину дана пре него су одлучили да своју везу представе јавности. Након што смо је први пут видели настало је опште одушевљење. 

Ни Миодраг није желео да крије да је веома заљубљен у своју супругу, а знао је и да каже да је она његова Моника Белучи.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

 

- Милица је иста Моника Белучи! Често се шалим с њом на тај рачун и упоређујем је са славном глумицом. Људима се хвалим да поред себе имам Монику Белучи. Ма, Милица је боља и лепша од Монике!" - рекао је он једном приликом за домаће медије.

Милица је по занимању психолог, а када су обелоданили везу, глумац је испричао и чиме га је освојила.

- Милица је психолог. Није ме освојила, више је на мени спровела неку врсту хипнозе. Ко зна чему их све тамо уче (смех). Највише ценим њену искреност и емотивност. Дивна је особа - рекао је својевремено Радоњић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

 

У децембру 2020. године, Миодраг и Милица постали су родитељи по први пут. Сину су дали име Сава. Сада породица Радоњић је постала богатија за још једног дечака, чије име још није познато. 

Милица и Миодраг су једно другом велика подршка и у родитељству се труде да што више помогну једно другом. Како у животу тако и у послу Миодраг веома цени Миличино мишљење, која понекад зна и да га искритикује када сматра да нешто није добро урадио. 

БОНУС ВИДЕО: