У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да се Мелина и Харис Џиновић разводе након 22 године брака.

Харис Џиновић за хрватске медије, проговорио је први пут о разлозима растанка са Мелином.

- Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж задњи сазна - рекао је Харис за "Show buzz".

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, сама веза Мелине и Џиновића почела је врло изненађујуће.

Њихова љубавна прича почела је 2002. године када је Мелина била на трећој години студија, а судбоносни сусрет догодио се у Сарајеву. До њиховог следећег сусрета дошло је сасвим случајно, када је он Харис заказан наступ у Загребу, почели су да се дописују и мало-помало се зближавали, а онда је певач Мелину позвао да му буде гошћа у Паризу.

- Моја породица није ни стигла да реагује јер сам ја то одлучила преко ноћи. То никада није била тема разговора јер сам ја побегла. Отишла сам за Париз код Харија и никада се више нисам вратила кући - испричала је Мелина Џиновић у једном интервјуу.

FOTO:ATA images

 

 

Она се вратила кући када је била већ у поодмаклој трудноћи, а породица је за њену везу сазнала из медија.

- Ми смо се враћали из Француске и пролазили кроз Загреб када је Мелина била у поодмаклој трудноћи. Сели смо и попричали, све је било океј, једино што је њен тата пожелео црног вина, па га је жена шутала испод стола и говорила му: “Немој више”, а он на то каже: “Што, кад је вино к’о боровница?” - испричао је Џиновић својевремено.

Иако су у почетку били сумњичави према новом зету, Мелинини родитељи убрзо су прихватили певача као рођеног сина.

- Они су се одмах “заљубили” у њега. Сваки родитељ који види да му је дете срећно с неким не може ту особу да гледате кроз било коју другу призму. Дошли смо до тога да више воле њега него мене. Понекад ми то мало и засмета, али Хари је њихов љубимац.

Пар је затим добио ћерку Ђину, а годину дана касније и сина Кана који је само додатно учврстио њихову љубав.

- Имала сам само двадесет две године када сам упознала Хариса. У данашње време то је премало за тако велике одлуке као што је оснивање породице, али ја сам тип жене која је предодређена за брак и децу. Никада ми ништа није зафалило нити сам за било чим зажалила. Пресрећна сам што имам супругову безрезервну подршку, што имам мушкарца коме је породица основна преокупација. Харис је остварење мојих снова и не осврћем се на критике да га превише хвалим и да је наш однос помало патолошки. И да јесте, у време непосвећености и дефицита љубави, поносна сам на то. Мислим да треба показати бескрајно дивљење и поштовање, јер огроман је труд иза зидина савршеног брака, много улагања, љубави. У нашем случају развод као опција не постоји. Сматрам да смо тиме досегли перфекцију једног односа препуног поштовања и позитивних емоција - причала је креаторка о љубави са бардом народне музике.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: