Велика прашина подигла се након победе певачице Теyа Доре на Песми за Евровизију 2024. Фанови Бресквице уверени су да њена нумера ипак заслужује прво место, а корисници друштвене мреже X упоредили су је са Саром Јо, која је претпрошле године освојила друго место.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, фанови Теyа Доре и Бресквице непрестано надмећу са разлозима због којих њихова миљеница треба да представља Србију на Евровизији, а један у низу твитова који је постао виралан на интернету је снимак на којем Сара Јо одговара на прозивке упућене њој.

- Много ми даје Сара Јо вајб, што је нешто најгоре што може бити у људима - гласио је твит на који је Сара одговорила.

 

- Много ми даје Сара Јо вајб, што је нешто најгоре што може бити у људима - гласио је твит на који је Сара одговорила.

 

- Током свог учешћа, ни у једном тренутку нисам имала ни приближно сличан наратив. Да сам имала такав приступ, тачније да сам само једном изговорила нешто попут "Покидала сам" или "Видимо се у финалу када ћу победити" била бих цанцел-ована брзином светлости - започела је Сара, па додала:

- Много је тужно (сем тога што је неправедно) што ми се и дан данас приписују одређене особине само због (злонамерне) монтаже мојих фаца након проглашења победника (које се уопште нису десиле у том тренутку), као и субјективног доживљаја мене као особе. И још једна јако важна ствар (која не важи само за ПЗЕ): НИКАД нисам мислила да ће туђи успех умањити мој (и обрнуто) и уместо театралних јавних честитања и подршке, увек сам више волела и ценила оне најискреније, иза кулиса. Додуше, у екстремним случајевима и те како треба бити гласан и јасан и јавно - како бисмо заштитили једни друге и избегли беспотребне (и бесмислене) драме - написала је Сара Јо.