Недавно је Ацо Пејовић открио да скоро нико није знао његово право име, те да је и његова најбоља другарица недавно сазнала како се зове.

Како се увек представљао као Ацо, већина није ни претпоставила да је то заправо само надимак, а да је његово пуно име Александар, што и јесте сасвим логично.

Фото: АТА имагес

 

 

- Александар ме нико не зове, само ме је моја покојна мајка тако у животу звала. Ево рецимо моја сестра, најбоља пријатељица Весна Милановић ме је јутрос баш звала и рекла: ''Је л' могуће да се ти зовеш Александар?'' Није знала а дружимо се 20 година - испричао је Пејовић, па додао:

- Мислим и кева ме је Александре звала само када се наљути - закључио је.

Иначе, Ацо Пејовић годинама је у браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке на које је бескрајно поносан.

Фото: АТА имагес

 

 

- Породица је моја тврђава. Њих четири су моје сидро, али и моје једро, мотор, покретачи свега. Сав успех о коме говорите не бих имао да њих четири нису биле моја подршка, глас разума- са осмехом каже Ацо који је током читаве каријере само једну Нову годину успео да прослави са породицом:

- Те године сам одлучио да не радим. Једноставно, пожелео сам да је проведем са својим људима. Спаковали смо се и отишли у Рим. Било је нестварно и то је, сасвим сигурно, до сада најлепша новогодишња ноћ у мом животу.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: