Певачица је одлучила да у Београду потражи помоћ стручњака за свог петогодишњег наследника, који тренутно има проблем са говором..

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/секулицгога

 

Гога је искрено говорила на ову тему, те открила са чиме се све суочава, али и да жели да пружи подршку родитељима који се сусрећу са сличним проблемима.

 - Дете ми касни у говору! Сада идемо код логопеда. Он је навикао, као и сва мушка деца ''он оком, мама скоком'', али наравно није само то у питању. Конкретне промене сам видела са непуне две године када је Василије престао да ме зове. Одлучила сам да се вратим у Београд и потражим помоћ наших стручњака. То је велика мука, велика борба - открила је певачица, па додала:

- Много је таквих случајева, да деца буду здрава, а да касне у говору! Објаснили су ми да постоје различите мутације, а то није аутизам како обично одреагују на прву.

Фото: АТА имагес

 

Секулићева истиче да је у оваквим ситуацијама најбитнији рад са дететом, али и да је одлазак у вртић и дружење са вршњацима и те како битан:

- Закључак у свему томе је само рад, рад и рад! То је исцрпљујуће, није лако ни родитељима ни деци. Јако је битна социјализација! Вртић је јако битан, да дете осети простор, другаре, атмосферу. Процес подразумева одлазак код логопеда, дефектолог, у сезорну собу, све је то јако битно! Има много начина да се помогне. Све је Божија воља и рад - рекла је певачица, како преносе медији.