Ћерка Гагија Јовановића, Анђела Јовановић, добила је тужбу од колеге Бранислава Лечића, након што је одбила да заигра с њим у серији "Радио Милева". Анђела је навела да је одбила да глуми с њим због "непријатног догађаја из прошлости" и добила подршку колега, међу којима су Милан Марић и Слобода Мићаловић.

На место Бранислава Лечића у серији дошао је Ирфан Менсур, а сада је Лечић поново реаговао и рекао да је "сатанизован", иако је добио тужбу против Данијеле Штајнфелд.

- То је чувени возић који се увек нађе ту. То је бесмислено и то је већ безобразлук. Нема никакве основе, јер цела прича је проваљена, ради се о једној лажној пријави, коју нисам ја дефинисао него полиција и Тужилашто после пет и по месеци рада. После тога нико није тражио чињенице - рекао је глумац за 24седам и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ово су утисци који су пре свега медијски презентирани и сатанизован сам. Убачен сам у жанр такозваног хорора. Ја сам негативно лице и сатанизован сам без чињеница и после без поништења тога. Чињенице разоткрију ствар, сваки човек има право на одбрану. Ако неко и упери прстом у тебе, а то је могуће, ја у овом тренутку представљавам било ког мушкарца. Сваком се то може дестити, а чињенице пуј пике не важе.

Глумац открива да га је изненадила реакција Слободе Мићаловић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Наравно да ме изненађује! Свака реакција ме изненађује која је апсолутно неоснована и неутемељена. Нема разлога за то, никад с њом нисам био у лошим односима. Јовановићка је била са мном у комуникацији пре 9-10 година када сам имао намеру да је ангажујем као младу глумицу и проверавао сам само да ли је довољно зрела да би могла да ради то што сам намеравао. Нисам јој ни рекао шта треба да ради да не би после морао да кажем "не" кад установим да је млада. И тада јесте била млада и незрела.

Лечић открива и да се није чуо са родитељима Анђеле Јовановић, Бранке Пујић и Гагијем Јовановићем.

Фото: В. Данилов

 

 

- Зашто бих звао? Ова је одбила сад да снима, самостално је биће, немам шта да причам са мамом и татом.

Глумац открива и да га је у овој ситуацији највише погодило ускраћивање права на рад.

- Оне настављају са својом агендом да ме дискредитују као особу, на начин да не могу ни да радим. Угрожавају ми егзистенцију. То је атак, убиство у ствари, пуцање у мене! У целој тој причи од почетка до краја, на основу свих чинејница за које се види да су лажне, то кажу надлежни органи, они настављају.

Фото: АТА имагес

 

 

Као човек знам да се ради о механизму пројектованом са запада, а то је разарање мушкости. То је уношење немира између мушкарца и жене из страха. То није само код нас, али изаберу мушко, који је привалачан, кога жене опседају и онда га гађају на овај или онај начин, а то је овај који је потпуно неоснован. Никад у животу нисам прекорачио црту. То је понижавајуће за мене, пре свега сам витез мушкарац и поштујем жене. Какво силовање?!

Глумац је открио и да ли ови догађаји утичу на његову породицу:

- Како да не утиче кад је то атак на мене и као човека и као глумца? Ја сам доајен српког глумишта, мене заје**вају људи за неке ствари које су се десиле пре 15 година које немају везе са истином. Једини мој грех је што сам жени говорио да је лепа, кад видим да је лепа. Да ли је то неки грех? Је л' грех удварати се жени? Да сам ЛГБТ, добио бих све похвале, је л'? Био сам спреман на ово отпочетка. То је клан, коло у које се хватају они који су инструисани и афирмишу себе.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО: