За представу „Воз“, коју игра са глумцем Сергејем Трифуновићем у Звездара театру, увек влада велико интересовање, а карте бивају брзо распродате.

Једном приликом је за свог великог пријатеља и глумца Драгана Николића, са којим је сачињавао легендарни тандем из "Отписаних", направио уступак.

Због Гагине тешке болести, Сергеј и он су овај комад одиграли у Николићевом дому.

Фото: АТА имагес

 

- Негде пред Нову годину, дошли смо код њега. У том стану, у једној малој соби, могу чак да кажем у његовој самртној постељи, где је он био на кревету, Милена поред њега и ту су били Анита и Жарко Лаушевић. Жаркова супруга је то снимала, а ја никада нисам погледао тај снимак. Ми смо целу представу играли на малом простору, ту је био Сергеј, а овде сам био ја. То је мала соба, а Гага није могао да изађе, ни да оде у дневну собу да седне, него је лежао. И ми смо играли и играли, да га не би изморили престали смо након сат времена и то се наставља тако…Он тако лежи и питам га шта мислиш? А он ми каже: ‘Ово би Милена и ја могли да играмо’. То му је био коментар - испричао је Воја Брајовић у емисији „Уна, дуе, тре„.

Подсетимо, Драган Николић преминуо је 11. марта 2016. године након дуже болести.

БОНУС ВИДЕО: