Лена је открила како изгледа њен однос са гоцином супругом Радомиром и да ли га зове "тата".

- Зовем га Раки, Раша... Искрено, чудно ми је да га зовем тата. Није ми биолошки отац, али немам осећај да то није тако, јер се понаша као да ми је прави родитељ. Живимо заједно девет година. Никада га нисам назвала очухом. Звучи ми некако ружно. Имамо нормалан однос и знам да се мој мама и он воле и колико год да ме нервирали, то је нормално. Ипак су родитељи.

Затим је Лена открила који родитељ је више "смара", те ко је највећи кривац због тога.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/gocatrzan

 

- Раша мање више, али све зависи. Свако има неке своје моменте. Капирам да им можда некад није дан. У неким стварима је можда престрог, али у већини ствари је супер и не забрањује ми ништа. Само ме много смара око неких ствари, можда некад и претерује. Не могу да кажем ни да је мама скроз проблем, јер није. Мислим да су скроз коректни. Воле да тренирају строгоћу, али су скроз океј за већину ствари и за скоро све можемо да се договоримо. Не смарају ме баш у сваком тренутку. Волим да проводим време са њима. Као свака нормална породица смо.

Гоцина ћерка проговорила је о томеп шта њу заправо мучи.

- Ту не постоји једна, конкретна ствар. Стварно их много волим обоје. У већини случајева се свађамо због глупости. На пример нисам ставила посуђе да се опере, или само заборавила да нахраним мачке или је мама заборавила да ми наручи дукс... око неких потпуно небитних ствари. Ни они се нешто превише не свађају, бар не док сам ја ту. Имамо потпуно нормалан однос и искрено, стварно ми је драго због тога и драго ми је што се воле.

Фото: В. Данилов

 

- Некад немам довољно слободе. У неким ситуацијама они мисле да имам и даље 7 година и да не могу да одрадим неке ствари сама, да останем кући предуго сама. Стално ме зову да провере како сам и да ли сам закључала врата. Углавном ми кажу "Остани до 22х 22:30х, некад и до 23х", али ево нпр. Раша, за неке ствари, кад претера "Где ћеш", а ја кренула напоље и онда он "Па ти превише излазиш, врати се до 21х, 21:30х", док је некад у фазону "Врати се кад хоћеш, само ми се јави".

Лена би волела да може дуже да остаје напољу.

- Излазила бих дуже, мада не мора да значи да бих сваки пут остала до касно. Нит мислим да треба да ме сваки пут пуштају да остајем до касно.

Јелена је признала да можда и она ипак мало претера.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

 

- Можда и ја некад мало претерам, нападнем их, али у већини случајева, ја то стварно не радим намерно, иако моја мајка мисли да ја то радим намерно, или како она каже "брецам се" или "Капирам да си у пубертету, али то не треба да радиш". Али ја стварно, некад причам потпуно нормално, а они мисле да ја то намерно радим. Ја то стварно не радим намерно или ако некад кажем "мхмм", јер просто у тренутку немам други одговор. Али некад кад дам одговор неки који ми прво падне на памет, како не би испало да сам непристојна и да их не слушам, па испадне на крају да ни то не ваља. И онда ту настане проблем, како ја ништа не причам са њима.

Лена је рекла и да ли може отворено да прича са њима.

- Зависи за шта и када. На пример, када треба нешто озбиљно да им се каже, да сам добила јединицу из математике... онда чекам да буду мало боље расположени, да им се нешто лепо деси и онда се не љуте. Онда буду супер и кажу "Поправиће се, океј", а кад нису баш расположени, онда буду у фазону "Зашто то, хоћеш сад да те казним?". Раша није у фазону да ме кажњава за оцене или тако нешто, јер зна да то није најбитнија ствар, док мајка мисли да требам да имам све петице, и кад добијем 4 она каже "Зашто није 5? Зашто ниси боље научила? Ти си крива, нико други. Ти си крива за све".

Певачицина ћерка је истакла да се више свађа са Гоцом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW/АТА имагес

 

- Више се свађам са мамом. Не само због оцена, због све, због неких глупости. На пример само дође и каже "Не можеш да идеш", онда ја питам зашто и она ми каже "Идемо код пријатеља", а не да ми да не идем са њима. А некад би ми дала да не идем. Али ето некад јој дође да морам да идем са њима и онда морам.

Лена сматра да је Гоца некад хировита.

- Зато што мења тако некад мишљења и час ми нешто да па не да, то ја видим као хир. Иако је она увек ту да се поразговара са њом и потпуно је кул у неким стварима, али има тренутака када не може да јој се каже, једноставно. Просто, тера свој неки инат. Не ради то сваки пут, али некад, дефинитивно да. Терам и ја њој инат. Редовно. Не забавља ме то, али једноставно, кад претера, онда ћу и ја да претерам. Шта друго могу? Можда некад не испаднем према њима коректна.

Лена мисли да се Гоца према њој понаша тако зато што се плаши за њу.

Фото: Милена Анђела

 

- Искрено сваки пут прво помислим, то намерно ради. Али реално можда се она само уплаши за мене. На пример ако останем до 23х, већ је мрак и тада није баш сигурна у то да ме пусти да идем сама. Иако је капирам, увек ћу рећи да ми тера инат. Као што ће свако дете помислити. Ја знам да она брине, али реално увек ћу помислити да ми све то ради, само да њој не би било досадно у животу.

Јелена мисли да тај однос између њих две може да се реши ако би јој се више јављала.

- И да попричамо о томе, не знам шта бих рекла. Једино можда више да јој се јављам, да не би бринула и да јој кажем где ћу и са ким бити.

За крај је открила како би она волела да се Гоца понаша према њој, како би њихов однос био бољи.

- Од маме бих волела да ме мало више слуша, а да мање прича. И да као што она мени каже "Сад нормално причамо, не нападам те", да исто и она то примени, јер ни ја њу не нападам сваки пут.

БОНУС ВИДЕО: