Нумером „Лик у огледалу“ изазвала је одушевљење публике и постала један од фаворита за одлазак у Малме.

Мало ко зна да Зорја живи у Немачкој са супругом Лазаром који јој је највећа подршка и ветар у леђа у каријери.

-Тамо сам се удала, што се каже (смех). Тамо мој муж ради и живи, а самим тим и ја. Одлучила сам после неке блокаде од годину дана да одем тамо и да видим шта ће да се деси – открила је и признала и да су у једном тренутку она и њен супруг размишљали да се ипак скуће у Србији:

Фото: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal, ATA имагес

 

- Било је неких размишљања, али с обзиром да ништа није сигурно, а ово је сигурно, било би бесмислено остављати сигуран посао за нешто што је пројекат. Трудимо се да избалансирамо између та два, за сада иде добро ево већ десета година.

Одмах по доласку у Немачку Зорја је себи обезбедила креативни кутак у коме највише ужива.

- Једну собу у стану сам посветила студију. Тамо настају песме, тамо се држе часови, снима се. Све се тамо дешава – рекла је певачица и шокирала признањем где је настала њена нумера којом се представила на „Песми за Евровизију“.

Фото: АТА имагес

 

- Текст је настао у колима ка Немачкој. Не могу тачно да се сетим, можда је била нека Мађарска или Чешка, тако нешто, а музика је настала у Немачкој. Прво смо Лазар и ја сели за клавир, ту смо направили форму песме да видимо шта желимо. Онда је он урадио аранжман, а на крају смо све то и снимили у некадашњој цркви у Немачкој, тачније у сали која је некада била црква, у Нојбранденбургу, северно од Берлина – испричала је.

Подсетимо, након наступа у првој полуфиналној вечери „Песма за Евровизију“ Зорја Пајић је открила како теку припреме, али и због чега је поново одлучила да окуша срећу на овом такмичењу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)

- Пијем воду, једем, спавам колико год могу, али не радим то много. Има пуно ствари које треба завршити, што изискује пуно решења. Тренутно све усавршавамо и доводимо до савршенства и видећемо на генералној проби да ли је то то – истакла је певачица, а потом додала:

- Делимично ме је и супруг наговорио да учествујем. Ја дефинитивно нисам то хтела, али он, мој продуцент Милан Бјелица и публика су рекли ‘хајде да пробамо’, па ако иде, супер. Ако не, онда ништа, други пут!

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: