Павле је познат по незаборавним наступима по клубовима и приватним прославама који су га прославили. Атмосфера на журкама је изнад просека, а Дејанић се певањем бави од тинејџерских дана. Публика је имала прилику да чује за њега када је учествовао у музичком такмичењу "X Фактор" и "Пинкове звезде".

Музичар је недавно осетио потребу да раскринка пола естраде: 

- Оно што највише мучи нашу естраду и наше друштво генерално, причам за онај сегмент друштва који су кафански људи је дрога, значи, толико је "белог" на естради да ви немате појма. Ја знам да ви, драги гледаоци, мислите да се ја дрогирам и да нисам нормалан због својих наступа, али ево сад први пут јавно, никад у животу ни џоинт пробао нисам, немојте ме више смарати тиме! Немојте ми нудити, кад кренете за мном у тоалет и кажете: "Брате, 'ај да се поправимо", нисам тај лик. Ја радим свадбе, малтене барабар колико има алкохола на весељима, толико има и "белог", тако да је дрога највећи проблем - рекао је Павле.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Pavle Dejanic

 

Никада није говорио лоше о колегама, али се за поједине брине, јер види да их порок вуче на дно:

- Постоје три таса које чине једну каријеру, а то је таленат, успех и начин живота. Ја сам једног колегу свог питао: "Је л’ знаш ти рођени да не можеш појести два доручка, две кафе попити, два аута данас слупати?", каже: "Дај мени, па да видиш!" Кад Бог или ђаволи не изнивелишу добро та три таса, таленат, успех и начин живота, то је све доле, значи џабе таленат и успех ако је начин живота катастрофа! - искрен је Дејанић.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: