И овог пута јој је главни сарадник у компоновању био њен супруг Лазар Пајић који јој је уједно и највећа подршка у каријери.

Фото: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Зорја је често помињала супруга у интервјуима, а истакла је да јој је он и велика инспирација.

– Стално слушам, преслушавам и гледам наступе и размишљам где се ја ту проналазим и онда инспирацију црпим из своје главе. И наравно из мог супруга, моје највеће подршке – рекла је Зорја за Глоссy једном приликом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)

 

Зорја, чије је право име Зорица и пре удаје се презивала Јоксимовић, у браку је од 31. августа 2019. године, а како време пролази њихова љубав све је јача, па су они одличан тандем на свим пољима.

– Моја подршка, мој пријатељ, моја срећа, моја љубав! Кад би на свету било мало вис̌е људи као с̌то си ти, свет би био боље место! – написала је певачица једном приликом на Инстаграму.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)

 

Иначе, Зорјин девер је познати глумац Милан Јелен Пајић, који ју је поносно хвалио након њеног првог наступа на Песми за Евровизију.

– Снајка је чудо, она ће тек да покаже шта уме, ово није ништа. Хтела је да допре до публике и у договору са мојим братом, одлучили су се да то буде преко емисије ''Звезде Гранда'' – рекао је глумац.

БОНУС ВИДЕО: