Млада певачица Анђела Игњатовић Бресквица представила се на овогодишњој "Песми за Евровизију" '24. песмом "Гнездо орлово", која од самог почетка привлачи велику пажњу, тумачи се на различите начине, али и добија подршку од бројних познатих личности, међу којима су Слободан Радановић, Даница Црногорчевић.

 

Фото: АТА имагес, Профимедиа

 

 

Бресвкица је и сама говорила о томе да је њена песма "права српска", те да је то песма која "представља нашу земљу и може бити асоцијација на њу. Свој музички стил Бресквица је током година надограђивала и мењала, а чини се да се сада посебно проналази у етно музици.

Она је и пре такмичења била једна од најпопуларнијих певачица млађе генерације, а о њеном приватном животу не зна се толико много, јер свој љубавни живот након раскида са Михајлом Веруовићем Војажем држи за себе.

Ипак, познато је да је већ пар година срећно заљубљена, те да ужива у љубави са својим партнером, који је од ње старији 8 година, како пишу медији.

Ко је Бресквичин момак?

До сада није много фотографија објављивала са њим, али живе заједно и, како пишу медији, Бресквичин партнер ради у полицији. Он се зове Никола Станисављевић, веома је згодан и делује да су савршени пар!

Пошто Никола није део јавног живота, младој певачици понекада не прија толика медијска пажња, као и ни њеном момку, који би волео да сачува интиму и приватност.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan (@krle016)

 

- Мени заиста понекад смета, ето то је једина ствар која мени може да засмета, када нас новинари прате, људи не могу да схвате да неко жели приватност своју. Мој момак не жели да се појављује у јавности, просто, јако ми смета када људи то не могу да поштују. Ја схватам да је то некоме и посао и све, али просто, није јавна личност и не жели да буде. Генерално сад немам неке конкретно предности или мане, просто тако је како је, мени је прелепо и то је најбитније - истакла је она у емисији "Балканском улицом".

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: