Pavle je poznat po nezaboravnim nastupima po klubovima i privatnim proslavama koji su ga proslavili. Atmosfera na žurkama je iznad proseka, a Dejanić se pevanjem bavi od tinejdžerskih dana. Publika je imala priliku da čuje za njega kada je učestvovao u muzičkom takmičenju "X Faktor" i "Pinkove zvezde".

Muzičar je nedavno osetio potrebu da raskrinka pola estrade: 

- Ono što najviše muči našu estradu i naše društvo generalno, pričam za onaj segment društva koji su kafanski ljudi je droga, znači, toliko je "belog" na estradi da vi nemate pojma. Ja znam da vi, dragi gledaoci, mislite da se ja drogiram i da nisam normalan zbog svojih nastupa, ali evo sad prvi put javno, nikad u životu ni džoint probao nisam, nemojte me više smarati time! Nemojte mi nuditi, kad krenete za mnom u toalet i kažete: "Brate, 'aj da se popravimo", nisam taj lik. Ja radim svadbe, maltene barabar koliko ima alkohola na veseljima, toliko ima i "belog", tako da je droga najveći problem - rekao je Pavle.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Pavle Dejanic

 

Nikada nije govorio loše o kolegama, ali se za pojedine brine, jer vidi da ih porok vuče na dno:

- Postoje tri tasa koje čine jednu karijeru, a to je talenat, uspeh i način života. Ja sam jednog kolegu svog pitao: "Je l’ znaš ti rođeni da ne možeš pojesti dva doručka, dve kafe popiti, dva auta danas slupati?", kaže: "Daj meni, pa da vidiš!" Kad Bog ili đavoli ne iznivelišu dobro ta tri tasa, talenat, uspeh i način života, to je sve dole, znači džabe talenat i uspeh ako je način života katastrofa! - iskren je Dejanić.

(24 sedam)

BONUS VIDEO: