Ана Николић је на свом Инстаграм профилу објавила фотогтафију којом објављује нови албум, а познавајући певачицу, често уме да и откаже пројекте које је раније припремала. На фотографији за нови албум нашло се и неколико нових песама.  

 

 

Због Аниних одлука, ни данас није познато да ли ће се гала концерт одржати у Арени или не. 

Нови албум носи назив "Хвала, довиђења", а називи песама на њему су "Не би Ана била Ана", "Резистентна", "Коњак","Лудница", "Мислио је на мене", "Истина је", "Злопамтило", "Хвала, довиђења".

- Ваша љубав и подршка су ми дали снагу да наставим даље и не одустанем. Зато сам одлучила да овај албум посветим управо вама - мојим верним фановима. Свака песма на овом албуму носи део мог срца и посвећена је вама, за све тренутке које смо заједно прошли. Хвала, довиђења. Ваша Ана Николић - поручила је певачица.

"Док ви пљујете по њој, жена снима хитове. Срећно", "Коначно, било је време", "Ана као некад", "Ко јој је ово на насловној? Не личи на њу?!", "Ко је на слици?", "можда би било добро да фотошоп свуда буде исти", То запуши свима уста", "Софија Милошевић никад лепша"... само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: