Александра Пријовић је заказала концерт у Задру који би требало да се одржи у сали ШЦ "Вишњик".

Градоначелник Задра је прво одбио да прихвати да ће српска певачица наступити у поменутој дворани, затим се наводно предомислио, а сада је издао саопштење у којем је обавестио јавност о разрешењу директора Дениса Карловића.

Фото: АТА имагес

 

 

"Скупштина трговачког друштва 'ШЦ Вишњик' д.о.о. коју представља градоначелник Града Задра припремиће одлуку о разрешењу директора тог Друштва Дениса Карловића.

Већ неко време постоји нарушено поверење између Управе и Скупштине ШЦ Вишњик д.о.о, односно директора и мене као градоначелника, што је резултирало оваквом одлуком. Првенствено се то односи на недоследност у комуникацији и различитим схватањима приоритета у делатности самог Друштва".

То неповерење продубљено је и у пригоди разговора о организацији концерата више извођача за које је директор тражио моју сагласност, иако то није уобичајено за слична догађања за која директор одувек потпуно самостално доноси одлуке.

Коначно, манипулисање нетачним информацијама према јавности нанело је репутацијску штету том трговачком друштву и Граду Задру и потврдило немогућност даље сарадње у правима међусобног неповерења. Сва прошла и будућа улагања у тај спортски комплекс чине дугогодишњи програм развоја спорта Града Задра који се проводи плански у више мандата бивших градоначелника.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Diadora TV

 

 

Кроз тај програм плански се улажу значајна прорачуната средства у нове спортске садржаје и тако ће бити у будућности те захваљујем на доприносу директору Карловићу који је учествовао у проведби више таквих пројеката".

Додао је како ће Карловићу бити понуђено одговарајуће радно место у ШЦ Вишњик складно систематизацији радних места и његовој стручној спреми.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: