Током синошње вечери, велику пажњу је привукла Драгана Косјерина својим стајлингом, у сребрној хаљини и сребрним чизмама преко колена. Славен Дошло се појавио у црном оделу, а поред Драгане се појавио у виду холограма, тачније у умањеној верзији. Корисници Твитера решили су да се нашале на рачун водитеља. 

 

 

- Кад се појави уживо лик који је на Тиндеру рекао да је висок 180.

- Кад ми каже да је 185 па се видимо уживо.

Осим водитеља, публика је запазила стајлинг Лене Ковачевић која се појавила са турбаном на глави и у шљокичавој хаљини извела песму "Зови ме Лена".

Због турбана упоредили су је са Риском из  "Породичног блага", али и са Секом Алексић. 

 

 

Млади певач Филарри се појавио у белој хаљини на наступу док је изводио своју песму "Ко је та жена?", а због стајлинга се нашао на мети критика од стране певача Слобе Радановића који је изјавио да не жели да победи мушкарац у хаљини.

Многи су били одушевљени променом коју је Зорја Пајић направила, па су је упоредили и са Сањом Вучић.

 

 

- Зорја за сад осваја жири, а Бресквица публику. Е кад се убаце Теyа Дора и Констракта нека нам је Бог у помћи.

Бресквица и Констракта су се пласирале у финале, а за песму млађе колегинице Констракта је истакла да је стилски не познаје. Многи наводе да су од Анђелиног наступа учекивали више кад је реч о сценографији. 

 

 

- Ја и даље не могу да верујем да је обукла ОВО и ова крила залепљена лепком...

Међу фаворитима за победу на "Песми за Евровизију 2024" ове године нашли су се Бресквица, Констракта, Зорја Пајић.

Током друге полуфиналне вечери "Песме за Евровизију 2024" у четвртак ће се представити по 14 такмичара, а такмичење можете гледати од 21 час на РТС-у.

БОНУС ВИДЕО: