Ева Хименез, заменица шерифа, потврдила је да је 52-годишњем Марилину налог за претрес уручен у његовом дому у Западном Холивуду, те да су га детективи почели истраживати ​​због пријаве о породичном насиљу између 2009. и 2011. године у Западном Холивуду, где је у то време живео, а због којих га је пријавила његова бивша Еван Рејчел Вуд.

Према писању ТМЗ-а рација у његовом дому повезана је с оптужбама за нападе које Менсон пориче.

Детективи Специјалне јединице за жртве наводно су у понедељак рано ујутро отишли у кућу с налогом за претрес и запленили су тврде дискове и јединице за складиштење докумената, који ће бити прегледани пре него што случај буде поднет окружном тужиоцу Лос Анђелеса.

Идентитети свих жена укључених у случај нису откривени, али је неколико њих ове године јавно изјавило да их је Менсон физички, сексуално и емоционално злостављао, а неке су поднеле и тужбе.

Изјавиле су да их је Менсон наводно закључавао у малу, звучно изоловану стаклену просторију у кући, коју је назвао "собом лоших девојака". Жртве су утврдиле да је простор користио као самицу за психичко мучење жена.

 

 

Подсетимо, Мерилин Менсон је на насловне стране медије доспео у фебруару 2021. године, када је певачица Фили Бриџерс тврдила да је посетила његов дом као тинејџерка, те да је једну од соба звао "собом за силовање".

Мерилин је одувек интригирао јавност.

Са глумицом Росе МекГован био је верен од 1999. до 2001. године, а након раскида она је истакла како се нису слагали у многочему.

Фото: Профимедиа

 

 

Менсона и плесачицу и манекенку Диту Фон Тиз почели су да повезују 2001. године, а три године касније Мерилин је клекнуо пред њу. Венчали су се на приватној церемонији, али је она крајем октобра 2006. предала папире за развод у којима је као разлог томе навела непомирљиве разлике међу њима.

Фото: Профимедиа

 

 

Истакла је и како не одобрава његове проводе и везе с другим девојкама.

Само годину дана касније Мерилин је завршио у вези с Еван Рејчел Вуд.

Неколико пута су прекидали и мирили се, а он ју је запросио на свом концерту у Паризу 2010. године. Нису дуго издржали заједно, па су годину дана касније заувек прекинули.

Америчка фотографкиња Линџи Усих је 2012. године у једном интервјуу рекла да је девојка Мерилина Менсона, али су као пар тек неколико месеци касније потврдили везу. Менсон је у интервјуу који је прошле године дао Николасу Кејџу рекао да се венчао на приватној церемонији усред пандемије корона вируса, а одабраница његовог срца била је управо Линџи.

 

 

Почетком ове године нашао се на удару критика јер га је десетак жена с којима је био у некој врсти везе оптужило за сексуално, физичко и психичко злостављање.

Ешли Морган Смитлајн је за магазин "Пеопле" говорила о наводном злостављању које је проживела током њихове везе.

- Изрезао би ме по стомаку и онда би пио моју крв. Након тога би ме терао да ја пијем његову - казала је.

Мерилин је у фебруару 2021. рекао да су његови интимни односи увек били у потпуности споразумни с његовим партнеркама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".