Недавно је познати водитељ Иван Зељковић (46) обележио тачно осам година како је свој живот преместио у Дубаи где се у потпуности посветио другачијој свакодневици у односу на ону коју је као "селебрити" личност имао у Србији где је дуго водио популарни квиз "Желите ли да постанете милионер".

Међутим, упркос толико дугом протоку времена публика се чини да није заборавила вољеног "Зеку Милионера" како је брзо добио надимак у нашем јавном простору. Многи су се питали шта је данас са њим и због чега је напустио телевизију, а он је недавно дао изјаву за домаће медије у којој је објаснио шта сада ради.

- Бавим се видео-продукцијом. Тачније, осмишљавањем концепта видео-наступа на интернету. Као и у сваком послу, имамо успоне и падове, а када ми је опет кренуло узбрдо, одлучио сам да се преселим у Дубаи и додам брзину на узбрдици и да пробам да стварно постанем милионер - рекао је Иван, а једном је детаљно испричао како је дошло до ове велике животне промене.

- На једном коктелу 4. августа 2013. године срео сам своју другарицу Мину коју дуго нисам видео јер је отишла да ради као стјуардеса у Емиратима. Она је променила ток мог живота. Тамо ме је упознала са Вељком, власником фирме "Creitive", који је планирао да оде на Сајам технологије у Дубаи. У то време требало је да идем на неки пут, али помислио сам како је можда боље да одем у Емирате и видим како је тамо. Отпутовао сам и уместо десет, остао сам двадесет дана. Осетио сам да тамо све може. Чак ми је био понуђен ангажман у највећој продукцијској кући, али та емисија није кренула. Био је то ток-шоу на телевизији NBC са 350 милиона гледалаца, али превише контроверзан. С њима сам остао у контакту и данас. Без обзира на то, тамо сам спознао безброј могућности, посебно кад сам отишао на Abu Dabi Media Summit, највећи такве врсте на Блиском истоку. Иако сам био у годинама када би човек можда требало да тежи некој стабилности, решио сам да окушам срећу - описао је Зељковић почетак своје нове животне етапе, а остало је ишло природним током.

У почетку, најтеже му је било што је његова породица морала да остане у Србији па ау уследиле године физичке раздвојености која му је паклено тешко пала, а тек однедавно супруга Весна, ћерка Петра и син Лука прешли су да тамо живе са њим. Иванов брак са Весном траје дуже од петнаест година и није пролазио без трзавица, будући да се писало да су били пред разводом 2013. године због његовог наводног неверства. То су убрзо пребродили а данас су изградили нови живот у Дубаију, где и Петра и Лука завршавају основну школу. О породици Иван није претерано често говорио а на свом "Инстаграм" профилу их не показује у много наврата, због чега је доступна тек једна фотографија са наследником од пре три године.

 

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".