Према неписаном правилу, чим се Александар Милић Мили негде појави са супругом Нином, данима слуша приче о њеној лепоти. Слично је било и када је објавио ову фотографију, само што сада комплименте добијају и њихова ћерка Миа и син Маркус.

Међу многим сличним коментарима налази се и овај: „Одједаред леп свет, што би рекла моја баба!“ Једноставно речено, али тачно. Наравно, Милију је драго док то чита и слуша, али му је још важније што су управо њих троје, како сам каже, његов свет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)


Још док су Миа и Маркус били бебе, родитељи су их водили на путовања, која су битан део њиховог породичног живота. Док су одрастали често су се „врзмали“ по студију док је Мили стварао музику, па уз чињеницу да „крв није вода“, њихов отац данас с поносом каже да се претварају у озбиљне познаваоце музике.

‒ Моја деца су изузетно музички талентована, слушају и изводе сву актуелну светску музику, а посебно ми је драго што су сами изабрали да слушају највеће уметнике из прошлости: Мајкла Џексона, Елвиса, „AC/DC“, „Битлсе“… ‒ рекао је један од најуспешнијих композитора у региону.

Фото: Архива Новости

 

Што се тиче родитељских дилема ствари стоје овако

‒ Ако бих васпитавао своју децу да буду скромна, не знам да ли бих им учинио услугу или бих их тиме “оштетио”. Себи сам постављао нека питања, оно што морам да им пружим је много љубави и могућност да се баве стварима које их интересују. Међутим, о свету и окружењу морају сами да доносе одлуке. Још док су били мали, потенцирали смо да је свака одлука њихова. И ако је погрешна, то је њихова одлука. Од малих ногу гледамо да постану што самосталнији и да буду своји, да поштују себе, свој рад и резултате, али им не говоримо „ово је добро, ово није“... Нисам сигуран да би то било мудро јер нисам сигуран ни у своје одлуке, а камоли да их доносим за њих.

(Eспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".