- Ја више немам снаге, немам суза, не могу да примим ни лепу ни тужну вест. Ја сам била сломљена разноразним ударцима, од болести, губитка мајке, али ово што се дешава је пакао. Носите маске, ја сам три пута вакцинисана, моје дете је већ у Батајници трећи пут по 21 дан, она је доктор, ради тамо. Ја сам одвојена од ње зато што се она плаши да мене не зарази, да се она не зарази иако је она тамо максимално заштићена, али нажалост, оно што чујем од ње и док је гледам колико се бори. - Рекла је популарна певачица.

Мирина ћерка Милица је, како певачица каже, "повукла на оца" и посвећена је науци, уписала је и докторске стуције. Зато је прави понос своје мајке, али и стална брига:

- Сад се виђамо на 15 метара, нема загрљаја, нема љубљења, ништа - казала је за 24седам.

- Знам све што се дешава, знам људе који су изгубили битку", рекла је Мира. "Све се окренуло, ништа више није исто, људи нису исти. Ја сам прва, искрено да кажем. Ја не знам кад сам задњи пут певала за новац. Како сам преживела? Ја живим скромно, реално, никад се нисам бахатила, али, људи, много је тешко. Само да све ово лоше прође, да певамо и да се дружимо - поручила је Мира Шкорић.

Мира је била онколошки пацијент, па је тиме још већа брига за заштиту од било какве нове инфекције. Лекари упозоравају да су имунокомпромитоване особе подложније зарази, а све осетљиве групе би на КОВИД-19 одреаговале тежим компликацијама. 

(24Седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".