- Ja više nemam snage, nemam suza, ne mogu da primim ni lepu ni tužnu vest. Ja sam bila slomljena raznoraznim udarcima, od bolesti, gubitka majke, ali ovo što se dešava je pakao. Nosite maske, ja sam tri puta vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, ona je doktor, radi tamo. Ja sam odvojena od nje zato što se ona plaši da mene ne zarazi, da se ona ne zarazi iako je ona tamo maksimalno zaštićena, ali nažalost, ono što čujem od nje i dok je gledam koliko se bori. - Rekla je popularna pevačica.

Mirina ćerka Milica je, kako pevačica kaže, "povukla na oca" i posvećena je nauci, upisala je i doktorske stucije. Zato je pravi ponos svoje majke, ali i stalna briga:

- Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa - kazala je za 24sedam.

- Znam sve što se dešava, znam ljude koji su izgubili bitku", rekla je Mira. "Sve se okrenulo, ništa više nije isto, ljudi nisu isti. Ja sam prva, iskreno da kažem. Ja ne znam kad sam zadnji put pevala za novac. Kako sam preživela? Ja živim skromno, realno, nikad se nisam bahatila, ali, ljudi, mnogo je teško. Samo da sve ovo loše prođe, da pevamo i da se družimo - poručila je Mira Škorić.

Mira je bila onkološki pacijent, pa je time još veća briga za zaštitu od bilo kakve nove infekcije. Lekari upozoravaju da su imunokompromitovane osobe podložnije zarazi, a sve osetljive grupe bi na KOVID-19 odreagovale težim komplikacijama. 

(24Sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".