Како медији пишу, Горан је продао своју луксузну вилу у срцу Босфора, елитном насељу где цене расту. Купио ју је 2014. године у Истанбулу. Пре десет година ова  вила је коштала два милиона евра. За сада цена продаје виле није откривена. Имање породице Бреговић не само да гледа на море, већ се такође граничи са бујном шумом, пружајући мирно и сликовито окружење за њихове летње одморе.

Познато је да Брега воли да путује и води светски живот и воли да се повезује са различитим културама, па је тако себи обезбедио дом у градовима широм Европе, али такође је и власник некретнина у Београду, Црној Гори, Паризу, Загребу и Сарајеву. 

 

Горан је задобио велико поштовање у Турској захваљујући филмовима на којима је радио "Време цигана", "Аризона Дреам" и "Подземље". Нарочито, његова сарадња са турским новинаром Цаном Дундаром на филму "Мустафа", где је компоновао музику за Дундаров сценарио и режију, додатно је учврстила његово присуство у турској забавној индустрији.

Кантаутор наставља да истражује у филмском и музичком свету, а сама  одлука да се растане са својом вилом у Истанбулу представља нову фазу у његовим пословним подухватима у области некретнина. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: