Током деведесетих, Лела је била једна од најпопуларнијих певачица на сцени, а онда се повукла јер је њен супруг бизнисмен Срђан Аџемовић често био на мети криминалаца. 

Лелини највећи хитови су "Чаробњаков син" и "Томо, мајсторе", који јој је написао покојни Шабан Шаулић.

Живот са Срђаном је био веома турбелентан, а донео  јој је и многе непредвиђене ситуације због којих и дан данас броји ране. 

Брак је кратко трајао, Аџемовић је поново упловио пре пар година у брачне воде, оженивши бившу чланицу групе "Моделс" Невену Стаменковић, али и ова романска је била кратког даха.

Са друге стране, Лела није крила да је имала пријатеље међу људима из подземлја, као и да је неким била чак и кума.

- Дружила сам се са свима, и са финим момцима, с криминалцима, политичарима, естрадом. Не знам зашто су ме сви они волели, вероватно зато што сам била искрена. Најтеже ми је било кад је убијен мој кум Дуги, као и Шљука. Сва та убиства су се десила током прве године мог брака са Срђаном Аџемовићем - открила је певачице пре неколико година.

Лела је истакла да је све време живела у страху, била је у животној опасности, јер су тражили њеног супруга: 

- Убице су заправо јуриле мог мужа, па су онда убијали кога су стигли. Плашила сам се за свој живот јер никад нисам могла да знам да ли ће ме неко убити на улици, ставити ми бомбу под ауто или гађати кућу зољом. Претње смрћу смо добијали стално. Зато сам била најсрећнија кад сам се развела, не због Аџема, него зато што је то био тежак период мог живота - закључила је певачица.

Певачица се повукла са естраде, али и даље изгледа заносно,  то потврђују друштвене мреже.

(Ало) 

БОНУС ВИДЕО: