Kako mediji pišu, Goran je prodao svoju luksuznu vilu u srcu Bosfora, elitnom naselju gde cene rastu. Kupio ju je 2014. godine u Istanbulu. Pre deset godina ova  vila je koštala dva miliona evra. Za sada cena prodaje vile nije otkrivena. Imanje porodice Bregović ne samo da gleda na more, već se takođe graniči sa bujnom šumom, pružajući mirno i slikovito okruženje za njihove letnje odmore.

Poznato je da Brega voli da putuje i vodi svetski život i voli da se povezuje sa različitim kulturama, pa je tako sebi obezbedio dom u gradovima širom Evrope, ali takođe je i vlasnik nekretnina u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. 

 

Goran je zadobio veliko poštovanje u Turskoj zahvaljujući filmovima na kojima je radio "Vreme cigana", "Arizona Dream" i "Podzemlje". Naročito, njegova saradnja sa turskim novinarom Canom Dundarom na filmu "Mustafa", gde je komponovao muziku za Dundarov scenario i režiju, dodatno je učvrstila njegovo prisustvo u turskoj zabavnoj industriji.

Kantautor nastavlja da istražuje u filmskom i muzičkom svetu, a sama  odluka da se rastane sa svojom vilom u Istanbulu predstavlja novu fazu u njegovim poslovnim poduhvatima u oblasti nekretnina. 

(Republika)

BONUS VIDEO: