Брајан Волш је осуђен на 37 месеци и дужан је да плати 475.000 долара одштете. Волш је још 2021. признао кривицу за продају две фалсификоване слике Ендија Ворхола на Ибеју.

Подсетимо, он је у жижу јавности доспео након што је пријављен нестанак његове супруге у новогодишњој ноћи 2023. када је наводно, изненада изашла из куће и отишла на посао. Истражитељи су до сада утврдили да је Волш након свађе брутално убио Ану Волш, иначе мајку њихове деце у подруму породичне куће у Кохасета у Масачусетсу.

- Нисам добила информацију да је осуђен за ту превару од раније. Тачније, препустила сам то све суду и нисам се даље интересовала за то кривично дело - каже Миланка и додаје:

- Све и када бих нешто рекла, не знам шта бих могла да прокоментаришем на све ово што ми се догодило. Такође, ниједан детаљ немам везан за убиство моје ћерке, а да идем у Америку не могу.

Фото: Quincy District Court

 

Фото: Quincy District Court

 

Миланка Љубичић додаје и да се не осећа добро, као и да је сломио грип.

Волш је, подсетимо, како су наводи у оптужници која је подигнута у марту прошле године, планирао убиство супруге, па је чак и на интернету гуглао како би могао да се реши тела. Такође, камере су снимиле Волша како у продавницама купује црне џакове, као и хемију коју је касније искористио за чишћење након злочина. Брајан Волш је након убиства, секиром исекао тело жене и ставио га у џакове, а потом однео у контејенер у близини куће његове мајке Дијане Волш. Истражитељу су до сада пронашли крваве трагове у кући Волшових, нађен је и нож којим је Брајан исекао тело.

Фото: Quincy District Court

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: