- Прибављени су нови докази и очекује се да ће резултати ДНК анализе који су послати на вештачење у независну лабораторију стићи за око две недеље - преносе амерички медији разлог одлагања суђења Волшу.

Подсетимо, он је ухапшен 8. јануара због ометања истраге, а касније је оптужен и за убиство супруге. На првом суђењу изјавио је да није крив, а судија му је одредио притвор, без могућности кауције.

Према наводима тужилаштва, Брајан Волш се сумњичи да је супругу убио у подруму куће, потом њено тело раскомадао и делове однео на депонију у којој се спаљује смеће, како њени остаци никада не би били пронађени.

Иначе, медији су пренели и да је јуче, на новом локацији вршена претрага терена пошто су грађани пријавили да би у шумовитом пределу у близини места на ком су живели могли да буду пронађени нови докази, али специјални тимови полиције нису пронашли ништа што би могло да буде повезано са убиством Ане Волш.

 - Тело Ане Волш није пронађено али постоје бројни докази који иду у прилог тврдњи тужилаштва да је супруг Београђанку убио у кући, док су њихова деца спавала на спрату, потом је раскомадао и уништио њено тело. Пронађен је крвав тепих, трагови крви у подруму, крвав нож, а у контејнеру за смеђе и тестера на којој је било ДНК трагова - пренели су медији.

Докази су, како наводе, прикупљени у 10 кеса, и то у контејнерима у близини куће његове мајке.

 - Међу доказима су и огрлица коју је Ана носила, Прада торбица, потврда о вакцинацији против ковида, на њего име, као и други предмети који садрже Анин и Брајанов ДНК - наводе они.

Један од доказа је и његова претрага преко интернета у време убиства. Између осталог, он је претраживао "како се решити тела, 10 начина да се уништи тело, колико дуго се тело осећа".

БОНУС ВИДЕО:

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Разбијена криминална група у Краљеву и Лозници, крали кола по целој Европи

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".